lauantai 25. elokuuta 2012

Icarus Shawl


Katselin monta vuotta sitten toisten tekemiä blogeja. Silloin tätä blogia ei vielä ollut olemassakaan. Ihailin suuresti toisten tekemiä huiveja, ja siihen aikaan kaikki halusivat tehdä Icarus Shawl -huivin. Mietin silloin, että jos minulla joskus on blogi, teen tämän huivin ihan varmasti. Niinpä tilasin ihan tätä mallia varten (toki muitakin ihanuuksia kirjasta löytyy) tämän kirja-aarteeniKirja on englanninkielinen, joten suomensin ohjeen ja eikun neulomaan....Mietin kovin, mikä väri Icaruksella on. Näin monissa blogeissa punaisia, sinisiä, vihreitä ja kirjavia huiveja. Minun valintani oli musta. Tämä huivi on mustana jotenkin mystisen näköinen. Tein huivin Alpakka-langasta, joten huivi lämmittää hartioita mukavasti.Tässä huivi neulattuna suureen mattoon ja suihkepullolla kostutettuna. Mikähän siinä on, että tämä pingotusvaihe on aina niin tympeää. Ei millään viitsisi, vaikka lopputulos on paljon kauniinpi. Huivissahan tekee ison työn, joten pingotus on siihen nähden pikkutyö. Tämä huivi odotti pingotusta tosi kauan.

Tietenkin tämäkin työni joutuu skanneriinJa tässä kuvassa vanharouva, jolla on ihanat Icarus-siivet. Olen tässä lentämässä kohti uusia seikkailuja...

Ja kohti elokuun viimeisen viikon auringonsäteitä.Mukavaa viikonloppua kaikille

Täällä on kiva arvonta menossa.8 kommenttia:

Askartelua/Elämänmakuja kirjoitti...

Kiva kun sinäkin tulit bloggeriin.. huivi on mahtavan upea luomus, siinä taisi olla kova työ:-)

Päivikki kirjoitti...

Hmm..Kuvittelin jo kommentoineeni huiviasi hienoksi.

Tulin kuitenkin tänne toistamiseen, kun en eka kerralla huomannut onnitella onnistuneesta muutosta.

TeSa kirjoitti...

Mahtava huivi.
Onnea uuden blogin aloituksesta.

Nelli L kirjoitti...

Kommentoin tännekkin nyt tuota huivia, että kaunis on :D

Sari kirjoitti...

Hieno huivi! Ja upeanväriset hiukset sinulla.

Marjut kirjoitti...

Aivan upea huivi!

leenuliini kirjoitti...

Hurjan hienon huivin olet tehnyt! Sinulla on mahtavat väriset hiukset ja vielä kiharaisetkin! Ps. itsellä vähän samaa:)

salomea kirjoitti...

Hieno saavutus neulonnan sarallakin. Tässä itse tuumin milloin minä toteutan oman (ihan pakko joskus tehdä) huivini. En ole juuri nähnyt huiveja mustana nyt kun oikein ajattelen. Kuvaaminen on mustissa neuleissa vaikeinta mutta ovat ah niin kauniita.

Ihanaa syksyä